Najnovšie recenzie zo sekcie Holiace strojčeky
spokojnosť
- blízkosť zásielkovne
- Malý, ľahký , strihá super
- Tichý chod, výborné,pohodlné, praktické holenie.
Odporúčam.Braun no.1.
- vstavaný zastrihávač
- Kompaktny, okrem oholenia do hladka sa da zastrihavat aj “strnisko”
- Ihly celkom ok
- Rýchlo sa nabyje
- Ukazuje koľko ešte ostáva baterie
- Výkon lepší ako u lacnejšie verzie
- Ani náhodou neoholi do hladka.
- Maximálna spokojnosť
- Cestovné puzdro
- Dizajn
- Zapínacie tlačítko mi vŕzga
- Veľkosť čistiacej stanice
O proti low-endovému holiacemu strojčeku rovnakej značky je po zapnutí poznať, že má výkonu na rozdávanie. Síce sa to odráža na vyššej hlučnosti, ale podstatou je komfortné a efektívne holenie, preto ma to tak netrápi. Vodotesnosť umožňuje suché aj mokré holenie alebo pri sprchovaní. Čistiaca stanica pomáha pri údržbe holiacej hlavice, ktorá má slušný rozsah pohybu. V neposlednom rade oceňujem výdrž batérie a cestovné puzdro.
- Výdrž
- Dobre padne do ruky
Super mašinka bez problémov si poradí aj s dlhšie neoholenim podpazušim.
- veľmi dobré
- Kompaktné zariadenie
- Vhodné na telo
- Nevhodné na úpravu brady
- Nevhodné na tvarovanie brady
Strojček ma tak divný sklon hlavice, že sa veľmi ťažko tvaruje brada a fúzy. Na telo je perfektný.
- Rýchlosť nabíjania
- Výsuvný zastrihávač
- Nedráždi pokožku
Strojček holí naozaj hladko, čo je však naozaj dôležité a pozitívne je fakt, že strojček nedráždi pokožku a po oholení nie je začervenaná, ani sa netvoria vyrážky. Strojček sa nabíja veľmi rýchlo, a naopak, batéria vydrží naozaj dlho. Posledným veľkým benefitom pre mňa je výsuvný zastrihávač, ktorý využívam pri každom holení, a ktorý je naozaj kvalitný aj keď sa jedná o "doplnok".
- Cestovné puzdro
- Čistiaca stanica
- Jednoduchá údržba
- Kvalitné prevedenie
- Vyššia cena za príslušenstvo ale zase kvalitné
Už od rozbaľovania strojčeku mi bolo jasné že sa jedná o prémiový produkt. Prevedenie strojčeku je precízne, odolné a pohľadné. Veľkým plusom je čistiaca stanica, ktorá pomáha k udržaniu strojčeku byť pripraveným na použitie. Na dorovnanie alebo zastrihávanie dlhších fúzov pomôže malý zastrihávač, ktorý je súčasťou strojčeka.
Praktický tiež na cesty vďaka skvelému puzdru.
- Ohýbná hlavica
- Veľkosť čistiacej stanice
Braun holiaci strojček bol pre mňa výzvou. Používam hlavne iný typ holiaceho strojčeka. Ale predčil moje očakávania. Najväčší klad vidím vo výdrži batérie, šetrnosti a hlavne v ohybnosti hlavice. Čistiaca stanica je síce skvelá, ale je naozaj veľmi veľká. Oceňujem nabíjacie puzdro na cesty. Rozhodne pri tomto holiacom strojčeku zostanem.
- dizajn
- čistiaca stanica
- suché, mokré holenie
Braun holiaci strojček má veľmi atraktívny vzhľad, je ľahký, kvalitný a dobre padne do ruky. Strojček je vodotesný a možno ho používať na suché aj mokré holenie. Výkyvná holiaca hlava zaručuje jednoduché a precízne hladké oholenie. Oceňujem tiež praktický výsuvný zastrihávač dlhších fúzov. Jednoduché čistenie strojčeka zaistí čistiaca a zároveň nabíjacia stanica, ktorá však pôsobí masívne a trochu lacno. Súčasťou balenia je pekné pevné cestovné puzdro. S produktom som úplne spokojný.
- Dizajn
- Funkcie
- Hlučné čistenie
- Čistiaca kvapalina došla už po troch týždňoch
Holiaci strojček je veľmi pevný a má pekný dizajn. Súčasťou balenia je nabíjacia/čistiaca stanica a puzdro. Strojček holí dobre a zvládne aj tie najťažšie miesta. Suché holenie je príjemné a nedráždi pokožku. Čistiaca stanica sama rozpozná a ponúkne stupeň čistenia. Celkovo sú 3, a napríklad pri každodennom holení stanica používa len prvý stupeň. Samotné čistenie a sušenie strojčeka je však pomerne hlučné. Produkt môžem len odporučiť.
- údržba strojčeka
- disain
- šetrný k pokožke
- dlhý nabíjací kábel
Už prvý pozitívny dojem urobilo ako bol strojček zabalený. Pri rozbaľovaní a vyberaní doplnkov som žasol. Najviac sa mi páčilo ako je vyriešená údržba strojčeka. Doteraz som tieto strojčeky s touto hlavicou po skúsenostiach odsudzoval, ale tento môžem vrelo odporučiť.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »