Najnovšie recenzie zo sekcie Holiace strojčeky
- Vzatiaľ všetko Ok, ale nepačí sa mi, že sa neda používať počas nabýjania, čo keď už baterka nebude v 100% stave?
Reakcia značky Philips
Dobrý den, děkujeme za recenzi holicího strojku.
Tento přístroje je voděodolný, je vhodný pro použití ve vaně nebo sprše a pro čištění pod tekoucí vodou. Proto lze strojek z bezpečnostních důvodů používat pouze bez napájecího kabelu. Pokud by došlo během používání k vybití, je možné využít 5min rychlého nabíjení, případně je strojek nabit do plna do 1 hodiny.
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.
Tým Philips
- nemá adaptér na nabíjanie
Písané je, že za mokra aj za sucha, holi sa len za sucha.
Tiež v ponuke obchodu je guľatá kefka na čistenie, tu je maličká, ktorá veľmi slabo čistí.
Inak ako holiaci strojček zatiaľ som spokojný.
- Dobrá cena, príjemná obsluha.
- Holí hladko.
- Nutnosť častého používania - porost nad 2 mm, holenie trvá dlhšie
Dobrá značka.
- Nedá sa sním oholiť úplne dôkladne.
postačí na príležitostné oholenie, napríklad na dovolenkách
- Veľmi dobrý
Produkt, holiaci strojček nefunguje
- Hviezda medzi holiacimi strojčekmi. Holí na 99,5 % ako žiletka. Ale jedine úplne nová žiletka. Používam ho na tvár, hlavu, ale aj na komplet celé telo. Maximálna spokojnosť. Čistiaca stanica super.
Cena je pre niekoho vyššia. Ale garantujem Vám, že nebudete ľutovať ani jediné euro.
Dobra cena , dobra kvalita.
- Cena / kvalita
- Výdrž batérie
- Všestrannosť
Používam už dlhšie a som maximálne spokojný. Čakal som, rýchlejšie opotrebovanie čepele, ale zatiaľ je životnosť nad moje očakávanie. Taktiež aj výdrž batérie je super. Určite Philips OneBlade odporúčam .
- Rýchlosť a kvalita oholenia, výdrž batérie, rýchle nabíjanie.
- Spokojnosť
- baterka
- Prevedenie
- Výdrž batérie
- Použitie všade na tele
- Cena náhradných ziletiek
- Oholí bez podráždenia pokožky.
- V puzdre chýba priestor pre nabíjaci kábel.
- Suché holenie
Philips OneBlade Alpha 360 QP4631/65
Pridané: 27. decembra 2023
(naposledy upravené 27. decembra 2023)
Zakúpený v Alza.sk
- Oholi bez podráždenia pokožky
Do cestovneho puzdra sa nezmestia všetky nadstavce.
- Zatiaľ bol holiaci strojček použitý len párkrát, ale je to vyšší level, som veľmi spokojný
Darček synovi, zatiaľ spokojnosť na 100%, uvidíme tak za mesiac, aká bude životnosť čepiel .
- Výborný pomer cena/kvalita
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »