Najnovšie recenzie zo sekcie Holiace strojčeky
Za tu cenu, dobrá kvalita.
- dokonale oholí aj dlhšie fúzy
- hladké oholenie
- dlhodobá výdrž
- farba strojčeka
- všetko bolo v poriadku
Holiaci strojček Braun SERIES 9 PRO+ je úplne senzačný. Ako prvé ma zaujala jeho absolútne tichá prevádzka. Strojček krásne padne do ruky a manipulácia s ním je úplne jednoduchá. Holenie je úplne hladké, som nadšený, aké skvelé výrobky značka Braun vyrába. S predchádzajúcim strojčekom, ktorý som používal roky, sa to nedá porovnať, tento je o mnoho tried vyššie. So strojčekom som úplne spokojný.
Kupoval som to pre známeho. Nič nové oproti výrobku spred 10 rokov, ktorý mám ja. Dokonca sa mi zdá menej výkonný.
- Kvalita holenia
- Pocit dokonalého oholenia
- čistiaca stanica
- na základni môžete vidieť špliechance z kúpeľne :)
Je to veľmi prepracovaný stroj, ktorý sa Braun naozaj podaril. Trojdňové a viacdňové strnisko naozaj oholí. Samozrejme, musíte po ňom prejsť viackrát, najmä na krku, ale aj tak nedráždi ani neškriabe pokožku na krku ako iné strojčeky, ktoré som vyskúšal. Okrem rýchleho a hladkého oholenia je pre mňa veľkou výhodou to, že nemusím používať zastrihávač a iné a starať sa o čistenie. Puzdro je skvelé, ale asi ho nevyužijem. Len nabíjanie by mohlo mať iný vstup ako proprietárny alebo Braun, ale možno USB-C, ale chápem, že je to stále dobrá voľba. Čistiaca stanica je fajn, automaticky zvolí intenzitu čistenia a človek sa nemusí o nič starať. Len sa nedá dobre odhadnúť, ako dlho bude program fungovať. Náplň by mala vydržať cca dva mesiace pri každodennom čistení. Neholím sa úplne každý deň, takže uvidím, ako dlho si stanica povie. Má na sebe kontrolku. Takže hodnotím strojček na výbornú.
- Perfektné a rýchle oholenie;
- Dokonale kopíruje tvár;
- nízka hmotnosť;
- predpokladám vysokú výdrž batérie
- cestovné puzdro
- Privítal by som kvalitnejšie plasty a celkovo pevnejšiu konštrukciu
- Nemožno vybrať len hornú čepeľ pre lepšie čistenie kefkou
- Škoda, že sa nedá nabíjať cez usb-c
- Nedodáva sa plastová krytka na čepeľ
Tento holiaci strojček som kúpil ako náhradu za inú značku z roku 2007, ktorý stále funguje, len batéria je teraz slabšia. Priamym porovnaním týchto dvoch strojčekov musím povedať, že z hľadiska kvality materiálov a konštrukcie starší holiaci strojček bohužiaľ prekonáva. Plasty na strojčeku Braun sú menej kvalitné a celkovo starší strojček pôsobí robustnejším dojmom. V tomto ohľade verím, že Braun by vydržal menej drsné zaobchádzanie. To isté sa dá povedať aj o čistiacej stanici. Škoda, že pri čistení nemôžete vybrať hornú čepeľ, iba celú hlavicu, sťažuje to čistenie kefkou. Braun bohužiaľ neobsahuje ani plastový kryt na čepeľ.
Pokiaľ však ide o kvalitu a efektivitu holenia, Braun vyhráva na plnej čiare. Holenie trvá mnohonásobne kratšie a je veľmi kvalitné. V tomto ohľade som nadšený. Výkyvná hlavica dokonale kopíruje tvár a nie je potrebné mnohokrát prebiehať to isté miesto. Dúfam, že celková životnosť strojčeka bude vysoká, aby som mohol byť so strojčekom dlho spokojný.
- Neskutočne tichý
- Veľmi dobre holý
- Dobrá výdrž
- Nástavce
- Rýchle oholenie bez podráždenia
- znacka
Eta Christoph 3343 90000
Pridané: 27. novembra 2023
(naposledy upravené 27. novembra 2023)
Zakúpený v Alza.sk
- služí na čo má
nema chybu
- Super strojček, hladké oholenie len si treba zvyknúť
Zatiaľ nič uvidíme koľko vydrží
- Cestovné puzdro
- Nemožno vložiť do čistiacej stanice po mokrom holení
Holiaci strojček Braun Series 9 9565cc príjemne padne do ruky. Veľmi ľahko sa drží a nekĺže ani pri mokrom holení. Po tvári kĺže veľmi hladko vďaka polohovacej hlavici, ktorá sa prispôsobí tvaru tváre a nerobí mu problém ani staršie strnisko. Čistiaca stanica žiletky nielen čistí, ale aj suší. Po dokončení čistenia strojček dobije.
Celkovo ide o veľmi vydarený holiaci strojček. Jediné, čo mu možno vytknúť, je, že po mokrom holení musíte strojček vysušiť a až potom ho môžete vložiť do čistiacej stanice.
- Rýchle holenie
- Výdrž batérie
- Dokovacia a čistiaca stanica
- Vzhľad
Braun Series 9 PRO+ 9565cc : strojčeku nemám čo vytknúť , krásne oholí krátke aj dlhé fúzy , výdrž batérie super , kvalitné spracovanie , vzhľad , krásne sa drží v ruke. So strojčekom som maximálne spokojný a vrelo odporúčam všetkým. Len cena je vyššia ale určite strojček stojí za to .Strojček mám krátko ale verím že s ním budem dlho spokojný.
- naklápacia holiaca hlava
- možnosť zafixovania holiacej hlavy
- zastrihávač
- čistiaca stanica
- nemá CoolTec
Holiace strojčeky Braun používam, odkedy mi narástli fúzy. Tento je zatiaľ najlepší, aký som mal možnosť vyskúšať. Jedinou drobnosťou, ktorú by som snáď mohol vytknúť, je absencia technológie CoolTec, inak úplná spokojnosť. Naklápacia holiaca hlava, ktorá sa dá v prípade potreby zafixovať, mi vyhovuje. Oholí bez problémov aj niekoľkodňové fúzy. Odporúčam.
- Mal som túto značku 10 rokov. Produkt doslúžil . budem sa tešiť z nového.
- Holí do hladka
- Dobrá výdrž na jedno nabitie
- Krásny dizajn
- Dobre sa drží
- Malé rozmery
- Balené v peknej plechovej krabičke
- V balení náhradná planžeta a britva
- Dlhé nabíjanie -8 hodín, dá sa však nechať cez noc, takže to vlastne nevadí
Pred týmto strojčekom som mal Braun series 3 za cca 50€, teda môžem zhodnotiť, že Braun sa na tento strojček nechytá, wahl je na celkom inej úrovni aj napriek cenovemu rozdielu. Jednoznačne odporúčam tento produkt, treba len myslieť na to, že je určený na holenie jednodnoveho/dvojdňového "porastu" a podľa toho ho používať
- Dobrá výdrž batérie
- Rýchle nabíjanie
- Vraj by mal oholiť aj dlhšie chlpy (cca 3-4 dňové), má s tým však veľký problém aj napriek dvom planžetám a tomu špeci zastrihávaču medzi nimi.
- Neboli do hladka hneď na prvý krát, pre hladké holenie je potrebné prejsť dané miesto veľa krát, čo spôsobuje podráždenie pokožky
- Pri holení do hladka mi porezal pokožku viac ako keď som sa prvý krát holil britvou
- Pri používaní sa hreje, to je pre pokožku veľmi nepríjemné
Kúpil som ho pre šetrenie času - holenie britvou si vyžaduje viac času, ale po zlej skúsenosti som ho vrátil, kúpil som si strojček wahl za 15€ a ten je aj napriek cenovemu rozdielu neporovnateľne lepší, ale samozrejme každému vyhovuje niečo iné
- S výrobkami firmy Philips som spokojný.Je to už môj tretí holiaci strojček od tejto firmy a každý vydržal minimálne desať rokov.
- Rýchlosť oholenia
- Výdrž baterie
- Nízka hmotnost
- Nemá na nabíjanie USB-C
- Super
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »