Najnovšie recenzie zo sekcie Holiace strojčeky
- Šikovný strojček
- Lahký
- Výdrž batérie
- tichý
- Neoholí do hladka
Ak chcete oholiť tvár do hladka tak neodporúčam.
Ak sa chcete holiť na nejakú konkrétnu veľkosť tak je dobrý.
mal som obavu z hladkeho oholenia, kedze dost zarastam a brada je husta a tvrda. holi to do hladka.
ziletka 5 cepielok je oholenost na 100%
strojcek je oholenost na 99%
zvykam si a ucim sa, ale som spokojny. a to som narocny
- Výdrž batérie. dobrá kvalita, jednoduché čistenie vodou
Maximálna spokojnosť, veľmi dobre a rýchle holenie hlavy. Pomer cena kvalita na jednotku.
Vyborne
Tichý a perfektne holí.
Presne tento holiaci strojček som potreboval. Veľká spokojnosť, holí aj pri spotenej pokožke.
- Holí dobre a jemne bzučí
- Nemá zastrihávač
Som spokojný
- Malé, šikovné zariadenie
- Cestovné púzdro
- Chýba mi indikátor stavu batérie
- Funguje ako má
- Ideálny na dolaďovanie po návšteve barbershopu
- Do 2mm holí super
- Cestovné balenie v krabičke
Som maximálne spokojný s holiacim strojčekom Braun series 9 pro+ 9577. Je to najvyšší model. Nikdy som nebol lepšie oholeni. Veľmi precízne a jemné oholenie. Je to maximálna radosť. Doporučujem všetkým. Špičkový produkt Maximálne kvalitné prevedenie Made in Germany. Nedráždi pokožku. Čistiaca stanica 6 v 1 vyčistí strojček za Vás. Výhoda cestovného púzdra Power Case. Veľmi jemné holenie.
Značka hol.strojceka
- Overený výrobca
- jednoduchá obsluha
- dobre oholí
- tichá prevádzka
- žiadne porezanie
Nikdy predtým som nemal elektrický holiaci strojček, iba holenie žiletkou. Strojček pekne oholí, žiadne porezanie, nepoužívam ho každý deň, tak mi to dlhšie nabíjanie nevadí.
Som spokojná, len neviem koľko ks hlavíc na holenie má byť, či jedná, alebo dve, lebo sú zobrazené na obrázku dve. Jedna je na horiacom strojčeku a druhá vedľa na obrázku. Ináč je s s výrobkom manžel spokojný.
- Dobre sa drzi
Bez káblové nabíjanie, výkonný strojček, výdrž batérie, dobre sa drží v ruke a manipuluje...
Jednoduchý, praktický, tichý
Perfektne holi a nedrazdi pokozku
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »